Brevetare piloți IAR-99 STD și IAR-316B

Brevetare piloți IAR-99 STD și IAR-316B

În perioada 21- 25.07.2014, în Şcoala de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene ,,Aurel Vlaicu” s-a desfăşurat examenul de brevetare cu 31 de studenţi de la cursul de bază, arma aviaţie naviganţi.  Din partea Statului Major al Forţelor Aeriene, a participat domnul General de flotilă aeriană Ion Cristinel Reliu, Şeful Instrucţiei şi Doctrinei.

În urma examenului desfăşurat în zbor, comisia de examinare a propus acordarea titlului de pilot  militar şi a brevetului de personal aeronavigant pentru cei 28 studenţi români şi 3 studenţi din Republica Moldova.

Piloţii au fost brevetaţi pe aeronavele IAR-99 STD şi IAR-316B.

Dupa obţinerea brevetului, piloţii sunt repartizaţi la unităţi de luptă, fiind astfel integraţi în sistemul militar. Perfecţionarea deprinderilor de zbor şi pregătirea pentru a executa cele mai dificile manevre, in orice conditii meteo, vor continua în următoarele etape de instruire.

Antrenamentele si perfecţionarea continuă constituie laitmotivul carierei de pilot.

Le dorim colegilor noştrii SUCCES ÎN CARIERĂ!

Salutăm bunăvoinţa şi dorinţa tinerilor piloţi de implicare în acţiuni caritabile, ei alegând să sărbătorească trecerea acestui examen important din viaţa lor prin participarea la spectacolul de strângere de fonduri pentru salvarea vieţii Andreei Drăgulin.

În salvarea acestei vieţi s-au implicat activ mai multe instituţii printre care şi personalul Şcolii de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene ,,Aurel Vlaicu”.

Vă dorim zile senine!

[print_gllr id=2167]

 

Boboc 17