Site-ul afas.ro este proprietatea Baza Aeriană de Instruire și Formare a Personalului Aeronautic „Aurel Vlaicu(BzAerIFPA). Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul afas.ro.

Accesul si utilizarea site-ului afas.ro se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

1. ACCES

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.
Pentru a obtine acces la site, si deci la serviciile si informatiile puse la dispozitie prin el, trebuie sa obtineti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces.

2. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA

Baza Aeriană de Instruire și Formare a Personalului Aeronautic „Aurel Vlaicu” ofera acces liber la site-ul afas.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Baza Aeriană de Instruire și Formare a Personalului Aeronautic „Aurel Vlaicu”. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris cu Baza Aeriană de Instruire și Formare a Personalului Aeronautic.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Bazei aeriene de instruire și formare a personalului aeronautic „Aurel Vlaicu”.

Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al Bazei Aeriene de Instruire și Formare a Personalului Aeronautic „Aurel Vlaicu”. Baza Aeriană de Instruire și Formare a Personalului Aeronautic „Aurel Vlaicu” nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de Baza Aeriană de Instruire și Formare a Personalului Aeronautic „Aurel Vlaicu” si isi rezerva dreptul de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare orice actiune de acest tip, care nu are acordul sau prealabil.

Baza Aeriană de Instruire și Formare a Personalului Aeronautic „Aurel Vlaicu” poate furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi („link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. Baza Aeriană de Instruire și Formare a Personalului Aeronautic „Aurel Vlaicu” nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. Baza Aeriană de Instruire și Formare a Personalului Aeronautic „Aurel Vlaicu” nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de Baza Aeriană de Instruire și Formare a Personalului Aeronautic prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau pennala pentru astfel de actiuni.

Baza Aeriană de Instruire și Formare a Personalului Aeronautic „Aurel Vlaicu” isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita Baza Aeriană de Instruire și Formare a Personalului Aeronautic, produsele, serviciile si angajatii acestora.

Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

3. REGULI DE UTILIZARE:

Nu sunt permise:

 • copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;
 • incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
 • incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua Scoala de Aplicatie pentru Fortele Aeriene sau a retelei Scoala de Aplicatie pentru Fortele Aeriene sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua Scoala de Aplicatie pentru Fortele Aeriene care nu sunt publice, fara autorizatie;
 • incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua Baza Aeriană de Instruire și Formare a Personalului Aeronautic prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin „flooding” sau „DOS”.
 • folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale („spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. Baza Aeriană de Instruire și Formare a Personalului Aeronautic va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

4. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

Baza Aeriană de Instruire și Formare a Personalului Aeronautic „Aurel Vlaicu” isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

Baza Aeriană de Instruire și Formare a Personalului Aeronautic „Aurel Vlaicu” nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

Baza Aeriană de Instruire și Formare a Personalului Aeronautic „Aurel Vlaicu” poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

5. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:

 • utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. Baza Aeriană de Instruire și Formare a Personalului Aeronautic „Aurel Vlaicu” se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

Şcoala de Instruire Interarme a Forţelor Aeriene nu ofera nici o garantie ca:

 • informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra
 • serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori
 • rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere
 • calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele
 • orice eroare de program va fi corectata.

Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site-ul Baza Aeriană de Instruire și Formare a Personalului Aeronautic sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.

6. LIMITAREA RASPUNDERII

Baza Aeriană de Instruire și Formare a Personalului Aeronautic „Aurel Vlaicu” nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca Baza Aeriană de Instruire și Formare a Personalului Aeronautic a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

 • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
 • costul procurarii de bunuri sau servicii
  complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/ de pe site-ul Baza Aeriană de Instruire și Formare a Personalului Aeronautic;
 • acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
 • declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
 • orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de Scoala de Aplicatie pentru Fortele Aeriene, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa webmaster@afas.ro.

Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. Baza Aeriană de Instruire și Formare a Personalului Aeronautic isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini.

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Baza Aeriană de Instruire și Formare a Personalului Aeronautic nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

7. CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE

Informatiile personale puse la dispozitia site-ului Baza Aeriană de Instruire și Formare a Personalului Aeronautic pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001.

Baza Aeriană de Instruire și Formare a Personalului Aeronautic „Aurel Vlaicu” nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.

Politica site-ului afas.ro este de a nu accepta sau de a nu lua in consideratie materialele nesolicitate. Daca utilizatorii site-ului trimit astfel de materiale, Baza Aeriană de Instruire și Formare a Personalului Aeronautic „Aurel Vlaicu” isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale si drepturi devin proprietatea Baza Aeriană de Instruire și Formare a Personalului Aeronautic „Aurel Vlaicu”, libera de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi utilizate in orice scop de catre Baza Aeriană de Instruire și Formare a Personalului Aeronautic „Aurel Vlaicu”, fara fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor.

Baza Aeriană de Instruire și Formare a Personalului Aeronautic „Aurel Vlaicu” isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.