Festivitatea pensionării domnului comandor (Av.) dr. Emil Cimpoca

Festivitatea pensionării domnului comandor (Av.) dr. Emil Cimpoca

Vineri, 15.02.2013, în prezenta sefului Instructiei si Doctrinei din Statul Major al Fortelor Aeriene, a avut loc festivitatea ocazionata de trecerea în rezerva a domnului comandor (Av.) dr. Emil Cimpoca.

Domnul general maior dr. Victor Strîmbeanu a tinut un discurs prin care i-a multumit atât din partea sa cât si a esalonului pe care îl reprezinta, pentru activitatea îndelungata în cadrul Scolii de Aplicatie pentru Fortele Aeriene „Aurel Vlaicu”.
Comandor (Av.) dr. Emil Cimpoca este nascut la 22.06.1957, în orasul Tecuci, jud. Galati, este casatorit si are un copil. A absolvit Scoala Militara de Ofiteri de Aviatie „Aurel Vlaicu”, specialitatea nenaviganti în anul 1980 si a urmat cursuri de perfectionare si de cariera în tara si în strainatate.

A îndeplinit functii ca:

[nextlist]
  • navigator cu dirijarea în cadrul Grupului Aviatie Scoala Vânatoare si Vânatoare Bombardament;
  • instructor sef, instructor superior, sef punct comanda, în Scoala de Aplicatie pentru Aviatie „Aurel Vlaicu”;
  • sef birou standardizare, în cadrul Statului Major al Fortelor Aeriene, ofiter pe probleme de forte aeriene, stat major, Reprezentanta Militara a României la NATO si UE, Bruxelles, Belgia;
  • iar din 2007 pâna în prezent a fost loctiitorul comandantului Scolii de Aplicatie pentru Fortele Aeriene „Aurel Vlaicu”.
[/nextlist] [print_gllr id=1649]
Boboc 17